4η Ετήσια Γενική Συνέλευση 29 Νοε 2013

     Στις 29 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθει η 4η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Κλεοπάτρα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», υπό την αιγίδα του έντιμου υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου.

    Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Υπουργός Άμυνας , μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας ,ο κ. Υπαρχηγός της ΕΦ , οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων και Υπαξιωματικών ,  ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, ο ΓΔ του Υπουργείου Άμυνας και οι σύζυγοι του Αρχιπλοιάρχου Ιωαννίδη και Πλοιάρχου Λάμπρου .   

    Απεύθυναν χαιρετισμό ο  κύριος Υπουργός και εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Σωτήρης Σαμψών . Επίσης στην εν λόγω εκδήλωση έγινε λογοδοσία από τον Πρόεδρο για τα πεπραγμένα και λογοδοσία επί των οικονομικών πεπραγμένων από τον ταμία. Κατά την διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης αποδόθηκε  μεταθανάτια τιμή στα μέλη μας Αρχιπλοίαρχο Ιωαννίδη Ανδρέα και Πλοίαρχο Λάμπρου Λάμπρο, οι οποίοι στην 11η  Ιουλίου 2011 έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

    Ακολούθως     συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούσαν τα μέλη μας και πάρθηκαν και αντίστοιχες αποφάσεις που δεσμεύουν το Συμβούλιο.

    Οι εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης  απέσπασαν τα ευμενή σχόλια από όλους τους παρευρισκομένους , τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τα παρευρισκόμενα μέλη  και με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης.

Spread the love
Share This