ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) στον Κόρνο, πολυχώρος “COSMOPOLIS” 24 Μαΐου 2019

Στις 24 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), στον Κόρνο, πολυχώρος “COSMOPOLIS, παρουσία του έντιμου κ. Υπουργού Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΑΜ και ΓΕΕΦ.

Ο κ. Υπουργός Άμυνας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό κατά το τρίτο μέρος της ετήσιας γενικής συνέλευσης, ενώ εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Κάρουλλας Γεώργιος.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς του Λοχαγού Χαραλάμπους Χαράλαμπου, ο υπαρχηγός της ΕΦ, ο Διευθυντής Στρατιωτικού Επιτελείου ΥΠΑΜ, ο Διοικητής ΕΛΔΥΚ, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού, εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Απόστρατων Αξιωματικών και άλλοι προσκεκλημένοι.

Ακολούθησε λογοδοσία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αξιωματικών, κ. Μαλιώτη Ιωάννη, επί των πεπραγμένων.

Αμέσως μετά, αναγνώστηκε από τον Εκπρόσωπο τύπου του Συνδέσμου, κ. Πάρη Σαμούτη σύντομο βιογραφικό για τον Ταξίαρχο ε.α κ. Χρίστο Ψαρά.

Στη συνέχεια ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού απένειμε εις ένδειξη εκτίμησης Τιμητική Διάκριση “Λγού Χαραλάμπους Χαράλαμπου” στον Ταξίαρχο ε.α κ. Ψαρά Χρίστο. Το βραβείο παρέδωσαν οι γονείς του Χαράλαμπου και απονεμήθηκε στον κ. Ψαρά ως αξιωματικό ηγέτη που με την γνώση του, το ήθος και δια του παραδείγματος δίδαξε τους αξιωματικούς συναδέλφους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Spread the love
Share This