Δελτίο Τύπου 30 Μαΐου 2014

    Το ΔΣ του Συνδέσμου μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στις 29 Μαΐου 2014 παραβρέθηκε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας μετά από πρόσκληση της . Θέματα προς συζήτηση ήταν :

  1. Η πρόταση νόμου που κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

του ΔΗΣΥ για τροποποίηση του Νόμου περί της διαδικασίας υποβολής των αιτημάτων μας , καθώς και γενικά της λειτουργίας των Συνδέσμων .

  1. Η   πρόταση   νόμου  που  κατατέθηκε  από  το  Βουλευτή  του  ΔΗΣΥ 

Σωτήρη Σαμψών (μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας) και το Βουλευτή της ΕΔΕΚ Γιώργο Βαρνάβα (πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας) για θεσμοθέτηση του ωραρίου εργασίας στην ΕΦ.

  1. Της  υποβολής εκ νέου των δίκαιων πάγιων  αιτημάτων μας .

     Το ΔΣ του Συνδέσμου μας παρέδωσε για τις δυο Προτάσεις Νόμου καθώς και για τα πάγια αιτήματα μας , σχετικά υπομνήματα με τις θέσεις μας , υποστηρίζοντας την άμεση ψήφιση των Προτάσεων Νόμου καθώς και την τροχοδρόμηση λύσεων στα πάγια αιτήματα μας με σχετικές εισηγήσεις.

      Όλα τα αιτήματα μας έχουν αντιμετωπισθεί με θετική ανταπόκριση  από την πλειοψηφία των Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας και θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις για την τροχοδρόμηση των λύσεων τους .

       Για τις προτάσεις νόμου αναμένουμε μέχρι την τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής για τις καλοκαιρινές διακοπές την τελική ρύθμιση τους, με την υπερψήφιση τους, όπως δια του προέδρου της, η επιτροπή άμυνας μας υποσχέθηκε, δηλαδή ότι εάν δεν υπάρχει οτιδήποτε νεώτερο, οι υφιστάμενες προτάσεις νομού θα τεθούν  ενώπιον της ολομέλειας για ψήφιση.

Spread the love
Share This