Δελτίο Τύπου 22 Ιαν 2015

Το ΔΣ του Συνδέσμου, σας ενημερώνει ότι σήμερα 22 Ιαν 2015 συμμετείχε στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, που αφορούσε τον υποβληθέν από την Κυβέρνηση Κανονισμό περί των ωρών καθήκοντος των μελών του Στρατού της Δημοκρατίας.

    Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν με τους βουλευτές οι πρόνοιες του κανονισμού και το ΔΣ υπόβαλε τις απαραίτητες, κατά την άποψη του λειτουργικές τροποποιήσεις που χρειάζονται να γίνουν, στην Επιτροπή Άμυνας. Το σχετικό υπόμνημα επιδόθηκε ακολούθως  στους εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ, ώστε σε 15 ημέρες να παρουσιάσουν τις απόψεις τους επι των προτεινόμενων τροποποιήσεων σε συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας στην παρουσία και των μελών του ΔΣ. Τα μέλη της Επιτροπής Άμυνας αντιμετώπισαν θετικά τις προτάσεις του ΔΣ  και ευελπιστούν ότι σύντομα θα καταρτιστεί η τελική μορφή του Κανονισμού τον οποίον και θα προωθήσουν στην ολομέλεια για ψήφιση.

    Το ΔΣ του Συνδέσμου πιστεύει ότι, το θέμα ρύθμισης του ωραρίου το οποίο θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα, ως προς το ηθικό κυρίως των στελεχών βρίσκεται στα πρόθυρα θέσπισης και υλοποίησης και σας διαβεβαιώνει για την άμεση ενημέρωση περί των εξελίξεων επί του θέματος.    

Spread the love
Share This