Αναβάθμιση Ιστοσελίδας ΣΑΚΣ

Tο ΔΣ του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στα πλαίσια των προσπαθειών για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του, έχει προβεί σε αναβάθμιση της ιστοσελίδας του ΣΑΚΣ.  Ανάμεσα σε άλλες χρήσιμες λειτουργίες της "ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ", μπορείτε πλέον να βρείτε διάφορες ποιοτικές και επωφελής προσφορές ειδικά για τα μέλη του ΣΑΚΣ.  Οι υπόψη προσφορές αναρτόνται στο πεδίο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ" στην οικοσελίδα του ΣΑΚΣ (http://caoa.digigurkhas.pt/el) και στόχος μας είναι να εμπλουτίζονται ανά τακτά διαστήματα.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας (για όσα μέλη δεν διαθέτουν ήδη κωδικό πρόσβασης σε ιστοσελίδα) μέσω της  γρήγορης διαδικασίας που επεξηγείται στο πεδίο "ΒΟΗΘΕΙΑ για αίτημα εγγραφής στην ιστοσελίδα υφιστάμενων μελών του ΣΑΚΣ", στην στήλη "ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ".  Παράκληση μας είναι μόνο το όνομα χρήστη που θα επιλέξετε να είναι το όνομα του μέλους του ΣΑΚΣ, για γρήγορη επιβεβαίωση και έγκριση από διαχειριστή σελίδας.  Ενδεικτικές προσφορές που αναρτήθηκαν είναι προσφορές στον τομέα της Υγείας (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), της Τηλεφωνίας (εταιρικό πρόγραμμα ), Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών σε Διεθνείς Σχέσεις, εκπτώσεις σε Υδροπάρκο και Γυμναστήρια, εκπτώσεις για αγορά Συστημάτων Ασφαλείας και αγορά Οικιακών Ειδών, κά.
Πέραν τούτων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή νέων μελών στον ΣΑΚΣ μπορεί πλέον να διεκπεραιώνετε πλήρως διαδικτυακά και με ασφάλεια, μέσω της λειτουργίας ηλεκτρονικού πιστοποιητικού ανταλλαγής δεδομένων με κρυπτογράφηση (thawte ssl certificate). 
Όσα από τα μέλη μας θα εγγραφούν σε ιστοσελίδα μέχρι το βράδυ (20:00) της Παρασκευής 28/08/2015, θα μπορούν να διεκδικήσουν μαζί με τα υφιστάμενα εγγεγραμμένα μέλη, έξι (6) διπλά εισητήρια για το Υδροπάρκο Paphos Aphrodite Waterpark τα οποία ισχύουν μέχρι 31/10/2015.
Spread the love
Share This